Coaching & Training

Over ons

Wij zijn jouw coaching- en trainingsbureau die met jou meedenkt om slimmer en productiever te werken. Met kennis en ervaring op het gebied van timemanagement en focus helpen wij jou meer uit jezelf en jouw organisatie te halen. Dit met als doel meer gedaan te krijgen en werkstress de baas te blijven. Wij werken met mensen en organisaties die willen groeien!

Trainer & coach

Over Wei Hu

Ik ben Wei Hu en ik help professionals die in de hectiek en werkdruk van vandaag de dag, niet aan hun belangrijke taken toekomen en daardoor het overzicht in hun werk kwijt zijn. Ik weet dat de werkdruk hoog op kan lopen en dat een burn-out tegenwoordig een groeiend probleem is. Door hen onder andere te leren hoe een effectieve planning te maken, prioriteiten te stellen, productief te werken, uitstelgedrag te vermijden, ervaren ze meer rust en krijgen ze meer gedaan. Dit zowel voor professioneel – als privéleven.

Naar diensten
Wei Hu loopt op de trap in Amersfoort
Consult met klant voor een coachtraject
Samen vechten voor Focus!

Waarom

In een wereld van afleiding, is het soms moeilijk om onze aandacht te richten op de belangrijkste zaken. Omdat de manier van werken continu verandert en de verwachtingen hoog zijn, vraagt het van ons een slimmere manier van werken. Hoe kan jij je focus en concentratie erbij houden? Hoe blijf jij de werkdruk de baas? Op deze gebieden valt er veel winst te behalen. We zijn daarom elke dag bezig met het lezen van vakliteratuur om deze vervolgens te vertalen naar praktische toepasbare tools om jou te helpen om slimmer te productiever te werken!

Samen groeien

Nieuwsgierig en leergierig

Onze training- en coaching sessies zijn gefocust op resultaat. Om de maximale resultaten te bereiken, vinden we het belangrijk om de laatste inzichten/theorie uit de wetenschap en vakliteratuur te gebruiken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je de focus weer terug krijgt en structureel meer gedaan krijgt! Ons doel is om jou een glimlach te bezorgen met een positieve kijk op het werk en leven.

IMG 0487 2
E1093 B8 E B103 43 D5 80 B0 78 A59582 B7 E3 1 201 a
Onze focus is Goud waard!

Met wie doen we dat?

Tja, je bent niet lang geleden afgestudeerd en je wilt wat. Ik heb niet decennia’s ervaring op het gebied van coaching en training zoals sommigen in dit vak. Maar ik ben wel gemotiveerd en bereid om veel dingen te leren. Enthousiast begin ik de dag met het doorspitten van mijn vakliteratuur om jou de beste handvatten aan te reiken op het gebied van slim en productief werken. Ook heb ik met succes verschillende trainingen mogen verzorgen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Momenteel werk ik alleen en binnenkort verwacht ik te groeien!

Teamwork makes the dream work

Voor wie?

We werken mét onze klanten en we willen graag een win-win situatie creëren. Daarom vinden we een klik erg belangrijk, die van twee kanten moet komen. Iedereen die wel eens gedatet heeft, weet: Als het vanuit één kant komt, komt er meestal geen tweede date. De beste klik hebben wij met bedrijven en personen die graag willen groeien en meer uit hun dag willen halen. Ze werken net als ik elke dag vol enthousiasme en zitten vol ambities. Aan het einde van de dag staan er nog steeds taken op hun to-do lijstje. Vaak is dan koffie en harde deadlines de eerste middelen waarnaar ze grijpen.

Om erachter te komen of er een klik is, doen we met jou graag een bakje koffie of thee. Als het een match is, dan kan het niet anders dat er iets opbloeit :)

Date plannen?
60151 A8 F 939 E 4241 86 C7 BFF5 FBB294 DD
Coaching & Training

Wei Hu

Elke dag ben ik opzoek naar kansen en mogelijkheden om slimmer en productiever te werken. Dit is nodig om in een snel veranderende wereld met continue technologische ontwikkelingen bij te blijven met onze manier van werken.

Benieuwd naar kansen die jij/jouw organisatie laat liggen op het gebied van slimmer en productiever werken?
Neem gerust contact met mij op voor een gesprek.

T. (06) 42867124
E. wei@goudenfocus.nl

Maak vrijblijvend een afspraak