Coaching

Persoonlijke coaching van Gouden Focus helpt jou met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een coach helpt je op een effectieve manier je zelfkennis te vergroten. Minder stress, meer gedaan krijgen, meer werkplezier of iets anders waarbij je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken? Een coach helpt je om sneller je doelen te bereiken.

Een kleine stap is het begin van iets groots

Wat is coaching

Een coach helpt mensen, teams en organisaties vooruit die een vraagstuk of een uitdaging hebben.

Bij opleidingen en trainingen gaat het meestal over het vergaren van specifieke vakkennis die je kan toepassen in de praktijk. Een coach helpt je daarnaast om duurzaam effectief gedrag te ontwikkelen om jouw doel te behalen. Wat het effectieve gedrag is, kan per case erg verschillend zijn. Soms is coaching niet de juiste om het nieuwe gedrag aan te leren. Training is dan wellicht een betere optie. Klik hier voor meer informatie over onze (Bedrijfs)trainingen.

Een coahinsessie met een klant over persoonlijke effectiviteit

Vragen waarbij ik je kan helpen

Een coachingstraject van Gouden Focus is een persoonlijk traject waarbij we opzoek gaan naar jouw doel of uitdaging. Het leertraject wordt per traject volledig op de persoonlijke- en leerbehoefte van de coachee of het team ontworpen. Mensen die tot nu bij ons aan hebben geklopt, hadden de volgende vraagstukken:

 • Hoe krijg ik meer gedaan op een dag?
 • Hoe zorg ik voor minder afleiding tijdens werk?
 • Hoe zorg ik voor grip op mijn taken?
 • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé?
 • Hoe kan ik meer energie overhouden na mijn werkdag?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn werk niet naar huis breng?
 • Hoe ga ik om met collega's die mij vaak storen?
 • Hoe ga ik om met de vele werkmails die ik binnen krijg?
 • Hoe kan ik het effectiefst een planning maken?
 • Wanneer gebruik ik welke communicatiemiddelen?
 • Hoe kan ik mijn kantoortuin het beste inrichten voor een optimaal werkklimaat?
 • Hoe kan ik werkstress herkennen en oplossen?
Plan een oriëntatiegesprek
Stappen naar succes

Werkwijze van een coaching-traject?

Het creëren van een veilige omgeving waarin jij je verhaal kan doen, vind ik het belangrijkste. Van daaruit kan ik jou goed begeleiden in het terug vinden van het contact met jezelf. Indien nodig houd ik een spiegel voor om bepaalde inzichten te verwerven en verder te komen in het ontwikkelproces.

Bij ons mag je verwachten dat een coachingstraject zelden langer duurt dan 5 á 6 sessies. In sommige gevallen blijkt 1 á 2 gesprekken van een uur al voldoende! Ik durf je te beloven dat je na het eerste gesprek al positief effect ervaart. Mocht dit niet het geval zijn na jouw eerste sessie, krijg je - indien gewenst - je geld terug. Na de intake, gevolgd door het eerste gesprek, besluit jij of je verder gaat.

✓ Persoonlijke coaching-gesprekken; een persoonlijk gesprek is een belangrijk onderdeel van Gouden Focus. Deze duren een uur tot anderhalf uur en zullen goed voorbereid worden door de coach.

✓ Online coaching; op verzoek van de klant kunnen coaching gesprekken ook online plaatsvinden. MS Teams, Zoom en Skype zijn de meest gebruikte online middelen van Gouden Focus om een online sessie goed te laten verlopen.

✓ De coach van Gouden Focus zal tijdens het coachingstraject beschikbaar zijn voor snelle antwoorden.

✓ Praktijk coaching: indien het mogelijk/gewenst is, kan een coach jou bezoeken om te observeren hoe je te werk gaat. Denk hierbij aan hoe je zaken aanpakt die gerelateerd zijn aan jouw coachingsvraag.

Consult met klant voor een coachtraject
Een coahinsessie met een klant over persoonlijke effectiviteit

Vormen van coaching

Persoonlijke coaching

Wij richten op de persoonlijke effectiviteit en werk-privé balans van mensen. De vragen waarmee mensen bij ons aankloppen, lopen erg uiteen. Veel vragen gaan over het herstellen van werk-en privé balans. Ons is de taak om deze mensen te helpen om de balans weer terug te vinden om eventuele uitval te voorkomen.

Naast dit voorbeeld hierboven kunnen de vragen erg uiteenlopen. Neem contact op voor een gratis consult om te bepalen hoe wij jou kunnen helpen!

Team coaching

Zit je in een team of geef je leiding aan een team? Wij kunnen de samenwerking, productiviteit en effectiviteit van uw team verbeteren met teamcoaching. Door een op maat gemaakte training kunnen wij het functioneren van het bestaande team verbeteren. Ook kunnen we teambuilding-sessies verzorgen om een nieuw team hecht te maken zodat ze optimaal kunnen presteren in een fijn werkklimaat!

Onze visie op coaching

Gouden Focus heeft de ambitie om door middel van coaching de ontwikkelingen en prestaties van individuele medewerkers en teams te verbeteren. Dit draagt bij aan het waarmaken van de ambities van onze deelnemers. De coach van Gouden Focus zet technieken en hulpmiddelen in om deelnemers slimmer, productiever en effectiever te laten werken om zo hun doelen te behalen.

Tarieven

5 coachgesprekken 495,- voor bedrijven

Los coachingsgesprek 110,-

✓ Altijd een vrijblijvend gratis oriëntatiegesprek.

✓ Nobco gecertificeerd (Nederlandse orde van beroepscoaches

✓ Persoonlijke coaching

✓ Geen extra kosten

✓ Niet goed = geld terug

 • Vermelde prijzen zijn excl. 21% btw.

5 coachgesprekken 395,- voor particulieren

Los coachingsgesprek 85,-

✓ Altijd een vrijblijvend gratis oriëntatiegesprek.

✓ Nobco gecertificeerd (Nederlandse orde van beroepscoaches

✓ Persoonlijke coaching

✓ Geen extra kosten

✓ Niet goed = geld terug

 • Vermelde prijzen zijn incl 21 % btw.
60151 A8 F 939 E 4241 86 C7 BFF5 FBB294 DD
Trainer & Coach

Wei Hu

Elke dag ben ik opzoek naar kansen en mogelijkheden om slimmer en productiever te werken. Dit is nodig om in een snel veranderende wereld met continue technologische ontwikkelingen bij te blijven met onze manier van werken.

Benieuwd naar kansen die jij/jouw organisatie laat liggen op het gebied van slimmer en productiever werken?
Neem gerust contact met mij op voor een gesprek.

T. (06) 42867124
E. wei@goudenfocus.nl

Maak vrijblijvend een afspraak