Voor thuiswerken

Cursus Time Management

Cursus Modern Time Management voor thuiswerken met 100% tevredenheidsgarantie.

Time management icoontjes

Volg net als andere drukbezette mensen, deze populaire 1-daagse cursus Time Management.

Leer in deze cursus modern Time Mangement speciaal voor thuiswerken hoe je jezelf effectief kunt bewapenen tegen werkdruk, tijdtekort en de dagelijkse afleidingen. Dankzij deze cursus begint een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Een leven van meer gedaan krijgen met minder stress, waardoor je je tijd kan besteden aan de ècht belangrijke dingen!

Klik hier om het programma in zien.

Herken jij ook de punten hiernaast?

Deze cursus Time Management is onmisbaar voor jou als je dagelijkse te maken krijgt de punten hiernaast.

Modern time management voor thuiswerken

Binnen 1 dag leer jij bij ons de meest actuele en effectiefste op het gebied van time management, slim en productief werken. Ons doel is om jouw meer rust in je hoofd te geven met tegelijkertijd de focus op productief en slim werken. De cursus is momenteel bedoelt voor kleine groepen met maximaal 6 deelnemers.

We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Zodra je je aanmeldt voor deze cursus Time Management, doen we eerst een intake met je om te kijken of deze training wel bij je past en hoe we evt. de training aan kunnen passen aan jou wensen. Na de training bieden we gratis nazorg van 4 maanden. We gaan hierin jou begeleiden om de geleerde tools te implementeren in jouw dagelijkse training. Net te tevreden = geld terug. Dat is beloofd :)


Cursus Time Management

Schrijf je nu in voor onze 1-daagse open training modern Time Management voor thuiswerken en master de cruciale vaardigheden die nodig zijn in deze moderne tijd met veel afleidingen en een stortvloed aan informatie slim en productief te werken. Ons werk is om jou productiever en effectiever te laten werken met minder werkdruk/werkstress, zodat jij aan het einde van je dag tijd en energie over hebt voor de echt de belangrijke dingen.

Ben je benieuwd naar het programma? Klik HIER om een preview van het programma in te zien.


Man die lacht met Time Management

Wat levert het op?

Na deze cursus:

✓ Kun je prioriteiten stellen en keuzes maken

✓ Kun je structuur aanbrengen in je werkzaamheden

✓ Krijg je meer gedaan

✓ Houd je meer energie over aan het einde van je dag

✓ Kun je makkelijker je grenzen aangeven

✓ Kun je beter omgaan met werkdruk

✓ Heb je 100% overzicht en rust in je hoofd

✓ Heb je minder stress door werk.

✓ Heb je een betere balans tussen werk en privé

Gouden Focus

Werkt het nou? Zo’n cursus Time Managent?

Je leert pas rijden als je je rijbewijs hebt. Dit is ook het geval met time management. Het is niet even een paar truckjes toepassen en je werkt voor altijd productief zonder stress. Het kost tijd, moeite en doorzettingsvermogen. Geen zorgen, ik help je! ;)

Wij zetten in op gedragsverandering en daarom bieden we naast onze training tijdelijk een gratis een pakket met vijf coachingsgesprekken aan om het geleerde in praktijk te brengen. Samen gaan we dan een plan maken om Modern Time Management te laten integreren in jouw
drukke (werk)leven :)

Vraagteken met time management
Daria pimkina t Yaccl19 A3 Q unsplash

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je training haalt....

Stap 1: Intake
Ruim voor de training vindt een telefonische intake plaats. Dit om zeker ervan te zijn dat de training bijdraagt aan jouw leerdoelen. We kunnen tevens ook wijzigingen in het programma maken om te voldoen aan jouw leerdoelen.

Stap 2: Volgen van een leerzame en inspirerende training
1-daagse interactieve training. Dit wordt klassikaal gegeven. De cursus Time Management voor thuiswerken kenmerkt zich door inspirerende inleidingen. Theorie wordt gewisseld met praktijkopdrachten en leuke demonstraties om de theorie beter over te brengen. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

Stap 3: Persoonlijk leerplan
Aan het einde van de cursus nemen we de tijd voor jouw persoonlijke leerplan. Welke tools helpen jouw verder in het leven. We hebben hiervoor een werkboek die je dient bij te houden voor optimaal resultaat.

Stap 4: Follow-up
Na het volgende van de cursus krijgt je 4 maanden follow-up. In die 4 maanden ontvang je gratis 5 coachingsgesprekken. Dit met als doel om het geleerde te kunnen implementeren in de praktijk.

Stap 5: Toegang tot online leeromgeving van Gouden Focus
We bieden jou de mogelijkheid om ook na de klassikale training online door te leren. Middels de online leerplatform van Gouden Focus, jouw persoonlijke leeromgeving, kun je op de momenten dat het jou het beste uitkomt leren. Via jou leeromgeving kun je naslagwerk en artikelen lezen, oefeningen maken, maar ook ondersteuning ontvangen van je trainer.


60151 A8 F 939 E 4241 86 C7 BFF5 FBB294 DD
Trainer & Coach

Wei Hu

Elke dag ben ik opzoek naar kansen en mogelijkheden om slimmer en productiever te werken. Dit is nodig om in een snel veranderende wereld met continue technologische ontwikkelingen bij te blijven met onze manier van werken. Trainingsbureau Gouden Focus uit Amersfoort helpt u met het vinden van kansen om te groeien.

Benieuwd naar kansen die jij/jouw organisatie laat liggen op het gebied van slimmer en productiever werken?
Neem gerust contact met mij op voor een gesprek.

T. (06) 42867124
E. wei@goudenfocus.nl

Maak vrijblijvend een afspraak